Om företaget och våra tjänster

Vi erbjuder allt för arbetsplatsen

Allt sedan 1943 lever Kontorsspecial enligt devisen ”allt för arbetsplatsen”. Det är en bra beskrivning av vår verksamhet. Företaget har idag ett 75-tal anställda vid de fem anläggningarna i Vetlanda, Jönköping, Nässjö, Västervik och Oskarshamn och omsätter ca 140 miljoner kronor.

Tips: I vår webbutik här på kontorsspecial.se beställer du tryggt och enkelt dygnet runt. Är du inte kund hos oss ännu? Ansök om att handla online med ditt företag genom att trycka på Mina sidor ovan i menyn och sedan Skapa företagskonto.

Tjänster för alla

Kontorsspecial är nämligen på samma gång den stora och moderna aktören inom kontorsmateriel, kontorsmaskiner, IT, möbler och inredning, städ och hygien och det gamla, välrenommerade företaget med tyngd och trovärdighet. Kort sagt en partner att lita på idag och i framtiden.

Levererar åt alla

Kontorsspecial är med sitt breda utbud en unik leverantör. Få företag i Sverige, om ens något annat, kan mäta sig med den bredd Kontorsspecial har. I tider då många strävar efter att renodla antalet leverantörer står Kontorsspecial stark i konkurrensen.

Miljö och personal

Sedan flera år tillbaka är Kontorsspecial kvalitetscertifierade enligt ISO 9001 och miljöcertifierade enligt ISO 14001.

Kunskap, erfarenhet och hög servicegrad, tre faktorer som väl kännetecknar det sätt på vilket Kontorsspecial arbetar. Det är också förklaringen till att företaget blivit en både stark och frekvent anlitad leverantör.

Välkommen du också!

Stefan & Håkan Samuelsson

Håkan & Stefan